Schade melden

Algemene informatie bij schade

Wij zijn een FOCWA schadeherstelbedrijf en werken met het online schadecalculatie systeem van DISPATCH.

Laat u niet naar een andere partij sturen door uw maatschappij.

Wij taxeren voor u de schade en kunnen dit op uw verzoek ook herstellen.
** U bepaalt uiteindelijk zelf waar de expertise en het herstel plaatsvindt.
Wij werken samen met alle verzekeringsmaatschappijen.
Schade aan uw caravan of vouwwagen wordt door ons vakkundig gerepareerd.

Melding:
Vul een schadeformulier in en meldt de schade bij uw verzekeringsmaatschappij.

Schadecalculatie en expertise:
Neem contact op met ons op om een afspraak te maken voor schadecalculatie en expertise. Graag ontvangen wij vooraf van u zoveel mogelijk informatie over de schade oa foto’s om de schadecalculatie zo snel mogelijk te kunnen maken. Het brengen van uw caravan of vouwwagen tbv het bezoek van de schade expert van de verzekeraar, doet u na overleg met ons, graag ontvangen wij een kopie van het kentekenbewijs en – polisblad van uw verzekering. Het door ons opgestelde  schaderapport wordt beoordeeld door de expert van de verzekeringsmaatschappij. Na een aantal werkdagen krijgt u bericht van ons of uw verzekeraar en of er tot reparatie kan worden overgegaan.

Reparatie:
I.v.m. seizoensdrukte worden de (grotere) schadereparaties, mits uitstel verantwoord is, in de winterperiode uitgevoerd. Als alle benodigde onderdelen binnen zijn, nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor de reparatie.

  • wij herstellen uw caravanschade volgens FOCWA normen en voor uw gemak zijn wij  aangesloten op het schademelding-systeem voor verzekeraars “DISPATCH”
  • mocht uw caravan schade hebben – dan kunnen wij alles met uw verzekeraar en/of expert afhandelen, zodat u  zelf niets meer hoeft te doen
  •  na reparatie ontvangt u een certificaat voor een 2 + 2 jaar garantie

VOORWAARDEN 2 + 2 JAAR GARANTIE

De garantieperiode kan worden verlengd van 2 naar 4 jaar. De voorwaarden zijn:

  • het herstel van de schade moet zijn verricht conform het expertiserapport
  • uw caravan of camper dient jaarlijks door het FOCWA caravanherstelbedrijf dat de schadereparatie heeft uitgevoerd, te worden goedgekeurd daarbij dient tevens de schadereparatie te worden gecontroleerd.